Món Global
Moulin Rouge
Foto: Moulin Rouge | Flickr / Barry Marsh
Successos

Les aspes del famós Moulin Rouge de París es desplomen al mig del carrer

Temps de lectura: 1 minut
Moulin Rouge
Foto: Moulin Rouge | Flickr / Barry Marsh

L'emblemàtic cabaret Moulin Rouge de París ha perdut aquest dijous de matinada les aspes del molí que corona la façana principal, un accident que no ha causat cap víctima.

En detall: Les causes de la caiguda d'aquest emblemàtic edifici de París es desconeixen i, a banda de les aspes, també ha quedat lleugerament afectada part de la façana.

  • En principi, l'accident no ha d'afectar la programació dels espectacles que estan preparats diàriament al seu interior.

Els fets: Les ales es van desplomar passades les 2:00 i van provocar en la caiguda el trencament de diverses de les lletres que conformen el nom de l'establiment.

  • Els serveis d'emergència han descartat que hi hagi riscos addicionals de nous despreniments, mentre que la direcció de l'empresa ha negat que es tracti d'una acció intencionada.
  • La caiguda es va produir, a més, quan ja s'havia acabat el segon i últim espectacle de la nit, al qual havien assistit més de 800 persones, segons Franceinfo.

Context: El cabaret, fundat el 1899, està situat als peus del barri de Montmartre i és una destinació freqüent de turistes, entre altres coses per la singularitat de la façana.

  • Unes 600.000 persones acudeixen cada any a presenciar algun dels seus espectacles. El cabaret compleix el 2024 el seu 135è aniversari. 

Categoria: Món Global